Ook Steve Madden Europe kiest voor WFX PLM


Na een uitgebreide selectie heeft ook het team van Steve Madden Europe in de eerste week van januari gekozen voor de implemenatie van WFX PLM.

Het hoofdkantoor van de Europese tak van Steve Madden, sinds 2016 gevestigd in Nieuwkuijk, is verantwoordelijk voor alle Steve Madden schoenen, kleding en tassen binnen Europa. Steve Madden Europe is nu actief in 43 landen met ongeveer 430 wholesale klanten en retailers.

WFX PLM zal worden ingezet voor het stroomlijnen van het productontwikkelingsproces binnen Steve Madden Europe.

Het team was uitermate te spreken over de snelheid, gebruikersvriendelijkheid en de moderne user interface (GUI) van het PLM systeem, waarbij gelijk duidelijk is dat het systeem ontwikkeld is vanuit de praktijk door Fashion Specialisten.

Ook de flexibiliteit sprak aan, waardoor het platform eenvoudig schaalbaar is en steeds weer te wijzigen wanneer wensen in de toekomst veranderen, zo kan het platform steeds eenvoudig meegroeien.

Belangrijke onderdelen zijn optimalisatie van:

  • Collectiebeheer
  • Rangeplan
  • Sample Requests
  • Approvals

Tevens zal de standaard integratie adapter van WFX worden ingezet voor het aanleveren van de collectiegegevens gegevens aan het ERP systeem van Steve Madden Europe (XL-Enz van Reflecta) en de diverse Marketplaces. Daarnaast wordt de standaard Adobe Integratie (AI) met WFX PLM in gebruik genomen.