PLMFashion breidt verder uit en verhuisd naar nieuwe locatie

Plmfashion is verhuisd naar het iconische Kraanspoor gebouw in Amsterdam-Noord. Ontdek de voordelen van deze nieuwe locatie, inclusief verbeterde bereikbaarheid en duurzame innovaties. Lees meer over onze mogelijkheden voor online en onsite meetings.
Nieuws
PLMFashion breidt verder uit en verhuisd naar nieuwe locatie

Vanaf 1 september 2023 is PLMFashion gevestigd in het Kraanspoor gebouw in Amsterdam-Noord.

Het Kraansspoor is een blikvanger van de Noord-IJ Oever. Architect Trude Hooykaas ontwierp een 3 verdiepingen tellend gebouw met meer dan 10.000 m² unieke werkruimte met een prachtig uitzicht over het IJ. Er werd naar gestreefd om oud en nieuw te integreren en de sfeer van het historische Kraanspoor te handhaven. Het resultaat is een zwevend, transparant gebouw boven de bestaande constructie, waardoor er van binnenuit zicht is het voormalige kraanspoor en er een maximaal uitzicht is over de omgeving.

Het Kraanspoor is niet alleen een spectaculair, maar ook een groen gebouw. Zo wordt het water uit het IJ ‘s zomers gebruikt om te koelen en ‘s winters om te verwarmen, vindt de ventilatie plaats via openingen in de vloer en zijn er broedplaatsen voor wilde vogels.

Het Kraanspoor werd bekroond met diverse prijzen, waaronder de Nationale Staalprijs 2008, de Glas Award 2008, MIPIM 2008 Green Building Award + Special Jury Award en de Urban Landscape Institute Global Award of Excellence.

Door de ligging zijn wij nu heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op loopafstand vanaf het Centraal Station met een pont over het IJ – en natuurlijk is er ook een parkeergarage.

Online en Onsite Meetings

We hebben nu alle opties: onsite, online of een hybride vorm, waarbij sommige deelnemers onsite en sommige online zijn.

Veel meetings vinden ook op lokatie van de klant plaats. Nieuwe relaties bezoeken we om kennis te maken het liefst op hun locatie zelf, zodat we een zo goed mogelijk beeld krijgen van de operatie. Bij implementaties is er veeleal een mix van onsite en online meetings.

Meeting ruimte PLMFashion

Meeting in de regio of op locatie Klant

Afhankelijk van de behoefte kunnen we ook beschikken over meeting ruimtes in Utrecht, Amersfoort, Den Bosch, Eindhoven, Almere en Zwolle.

Boek direct een demo

Online, bij ons of op jouw locatie

Bedankt voor je bericht. We nemen binnen 24 uur contact met je op.
Sorry, er is iets misgegaan. Probeer het opnieuw of bekijk de contactopties hieronder.

Je kunt ons ook altijd bellen 020 – 899 72 62 
Of stuur ons een e-mail via: contact@plmfashion.nl