Hands-On sessie Product Development voor Fashion Specialisten

Onze collega Hester Hoogerwerf organiseert hands-on sessies samen met Ard Zonneveld om te laten zien hoe het WFX PLM systeem in de praktijk werkt voor fashion companies. Kom naar de demo's in Laren of in Amsterdam en ontdek de voordelen van dit flexibele, zelf te configureren Cloud Based PLM platform.
Nieuws
Hands-On sessie Product Development voor Fashion Specialisten

Onze collega Hester Hoogerwerf heeft meer dan 20 jaar ervaring in de fashionindustie. Ze werkte onder andere bij Nike, O’Neill, Tommy Hilfiger en als consultant voor veel fashion companies in Nederland. Volgens haar is WFX PLM het prettigst werkbare, meest flexibele en bovenden zelf te configureren Cloud Based PLM programma dat zij in al die jaren is tegen gekomen in de fashionindustrie.

Vanuit haar praktijkervaring gaat ze nu samen met onze medewerker Ard Zonneveld hands-on sessies organiseren om te laten zien hoe het systeem in de praktijk werkt voor fashion companies. Er zijn nu alvast twee sessies gepland, de eerste in Laren en de tweede in Amsterdam.

23 Januari – De Groene Afslag Laren

Op woensdag 23 januari aanstaande geven Hester Hoogerwerf en onze collega Ard Zonneveld een demo van het PLM | PIM programma WFX. Hierbij wordt aangegeven hoe het systeem in de partijk werkt en welke problemen worden opgelost. Dat doen we vanuit de leukste circulaire hub in ‘t Gooi, De Groene Afslag in Laren. Deze sessie is inmiddels *vol*

14 Februari – Kraanspoor Amsterdam

Op woensdag 14 februari zijn we in Amsterdam-Noord, aan het Kraanspoor 50. Daar hebben we nog een paar plaatsen beschikbaar. De toegang is gratis. Wij zorg voor gratis parkeren, croissantjes, koffie en thee. Heb je interesse? Je bent van harte welkom. Laat het ons dan even weten via contact@plmfashion.nl

Boek direct een demo

Online, bij ons of op jouw locatie

Bedankt voor je bericht. We nemen binnen 24 uur contact met je op.
Sorry, er is iets misgegaan. Probeer het opnieuw of bekijk de contactopties hieronder.

Je kunt ons ook altijd bellen 020 – 899 72 62 
Of stuur ons een e-mail via: contact@plmfashion.nl