PLMFashion opent WFX PLM Service Center in Amsterdam


Vanwege de sterke groei van het aantal implementaties binnen Fashion- en Lifestyle companies in Nederland, heeft PLMFashion een WFX PLM Service Centrum geopend in Amsterdam. Het WFX Service Centrum is gevestigd in The Cloud Amsterdam, Mr Treublaan 7.

Door de ligging zijn wij nu heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op loopafstand van het Amstelstation met verbindeningen voor trein, bus en metro – en natuurlijk is er ook een parkeergarage.

.

kantoor PLM Fashion
Meeting ruimte PLMFashion

Online en Onsite Meetings

Nu we steeds meer “back to normal” zijn, geven veel relaties weer de voorkeur aan een onsite meeting. We hebben nu alle opties: onsite, online of een hybride vorm, waarbij sommige deelnemers onsite en sommige online zijn.

Veel meetings vinden ook op lokatie van de klant plaats. Nieuwe relaties bezoeken we om kennis te maken het liefst op hun locatie zelf, zodat we een zo goed mogelijk beeld krijgen van de operatie. Bij implementaties is er veeleal een mix van onsite en online meetings.

Meeting in de regio of op locatie Klant

Afhankelijk van de behoefte kunnen we ook beschikken over meeting ruimtes in Utrecht, Amersoort, Den Bosch, Eindhoven, Almere en Zwolle.

Inspiratie PLMFashion Collectie