Plmfashion optimaliseert Benetton's Zuid-Aziatische Operaties

Benetton gebruikt WFX PLM voor de productontwikkeling en samenwerking met meer dan 550 leveranciers in Zuid-Azië. Het systeem is geïntegreerd met Benetton’s SAP-platform voor naadloze informatie-uitwisseling. Gebruikers hebben via internet en tablets toegang tot WFX voor real-time updates en beslissingen. Sanjeev Mohanty, MD van Benetton Zuid-Azië, prijst WFX voor zijn functionaliteit en gebruiksvriendelijke interface
Nieuws
Plmfashion optimaliseert Benetton's Zuid-Aziatische Operaties

Benetton gebruikt WFX PLM voor haar Zuid-Aziatische activiteiten voor productontwikkeling en samenwerking met meer dan 550 leveranciers.

Benetton gebruikt SAP als intern ERP-systeem en WFX PLM is zodanig gekoppeld aan Benetton’s SAP-platform dat informatie naadloos tussen de twee systemen stroomt.

Collectie en Style gegevens worden samen met inkooporders in WFX gegenereerd en online gedeeld met het leveranciersbestand van Benetton. Product- en productie updates worden beheerd met behulp van de Time & Action-kalender en workflows in WFX. Benetton-gebruikers hebben via internet en op tablets toegang tot WFX om informatie te analyseren en onderweg cruciale beslissingen te nemen.

“We hebben meerdere PLM-systemen geëvalueerd en op basis van onze eerdere ervaring met het implementeren van software wilden we een oplossing die eenvoudig was en gemakkelijk kon worden geïmplementeerd. We kwamen tot de conclusie dat WFX de beste combinatie van functionaliteit en een intuïtieve interface had die gemakkelijk door alle gebruikers en leveranciers zou kunnen worden overgenomen.”
Sanjeev Mohanty, MD, Benetton Zuid-Azië.

Boek direct een demo

Online, bij ons of op jouw locatie

Bedankt voor je bericht. We nemen binnen 24 uur contact met je op.
Sorry, er is iets misgegaan. Probeer het opnieuw of bekijk de contactopties hieronder.

Je kunt ons ook altijd bellen 020 – 899 72 62 
Of stuur ons een e-mail via: contact@plmfashion.nl