Alle Integraties


WFX is vanaf de grond opgebouwd als een Cloud-applicatie. Gebaseerd op de meest recente technologie-stack met web-services en API’s. Hierdoor kunnen integraties effici├źnt worden ingeregeld.

Data in WFX PLM (productgegevens, attributen, afbeeldingen, prijzen, calculaties, orders etc.) kunnen met push en pull berichten worden gedeeld met de andere systemen die deze gegevens gebruiken.

Dit elimineert de noodzaak tot dubbele gegevens invoer en garandeert dat de data accuraat en consistent is voor alle systemen die deze data nodig hebben, zoals bijvoorbeeld uw ERP-systeem of het CMS, de Webshop en vaak nog vele andere systemen.

Out-of-the-Box Connectors


WFX is het enige Fashion PLM-systeem met een ‘Built for NetSuite’ gecertificeerde connector en hiermee een natuurlijke keuze voor NetSuite ERP-gebruikers. Met tientallen fashion companies die de connector live gebruiken heeft WFX een standaard-connector waarmee Netsuite gebruikers snel live kunnen gaan. Er zijn live en test/sandbox omgevingen beschikbaar. Read More

AIMS360 ERP + WFX PLM

WFX-AIMS360 is een standaard-connector die naadloze integratie tussen de twee systemen mogelijk maakt en Design verbindt tot en met verkooporders, inkooporders, productie en meer.

Adobe Illustrator + WFX PLM

WFX-AI Connector is een native geïntegreerde oplossing die AI-bestanden / Artworks volledig automatisch synchroniseert met WFX Cloud PLM. Dit elimineert de noodzaak van handmatige invoer door designers en voegt snelheid toe aan het creatieve ontwerp en Techpack-proces. Alle wijzigingen of iteraties worden automatisch opgeslagen en nieuwe product-concepten worden een onderdeel van de WFX PLM-productassortiment.

All Integrations


Custom ERP + WFX PLM Integraties

We hebben een toegewijd team van integratie-experts en bieden aangepaste integratie diensten, zodat u WFX PLM kunt integreren met applicaties van derden die u gebruikt.